Gewichtsregulatie

Metabolic Balance® is een programma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie, dat is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers.
Met behulp van het programma kunt u onder begeleiding uw huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel. De basis hiervoor is uw persoonlijke voedingsplan.  Het wordt opgesteld aan de hand van uw actuele bloedwaarden en uw gezondheidsgegevens.
Het leidt u in vier fasen naar succes en zorgt dat u uw persoonlijke gewichtsproblemen voor eens en voor altijd oplost en uw gezondheid bevordert.
Door uw individuele voedingsplan krijgt uw lichaam alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. De voedingsmiddelen worden hierbij niet geselecteerd op grond van het aantal calorieën of het percentage vetten, eiwitten of koolhydraten; het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze uw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, eenvoudige regels voor (het bereiden en nuttigen van) de maaltijden reguleert u gemakkelijk en blijvend uw gewicht en versterkt u uw totale hormoonhuishouding.

Deelnemen aan het programma is voor u zinvol en waardevol,
• als uw gewicht een probleem vormt, dat om een definitieve oplossing vraagt
en/ of u op een gezonde manier wilt afvallen;
• als er al sprake is van gezondheidsproblemen, die met overgewicht of een
verkeerde voeding samenhangen. Dat kunnen bijvoorbeeld ziekten zijn als
diabetes type II, reuma, chronische migraine, vetstofwisselingsstoornissen,
hoge bloeddruk;
• als u, ongeacht uw leeftijd, energiek en fit wilt zijn met een groot
uithoudingsvermogen.